Personvernerklæring

Black Number One

 Graphic Design - Vinyl Decals - Gifts

Printing On Clothing - Edible Cake Decorations

YOU THINK IT - WE DO IT !

For Black Number One er det viktig å behandle dine opplysninger på en sikker måte og i samsvar med gjeldende lover og regler. Med EUs nye personvernforordning (GDPR), som trer i kraft den 25. mai 2018, skjer en positiv endring som gir deg mer kontroll over hvordan dine opplysninger håndteres og større sikkerhet rundt dine personlige opplysninger. Vi vil derfor informere deg om at vi har oppdatert vår personvernpolitikk med informasjon om hvordan vi samler, lagrer og behandler opplysningene dine.


Personvernerklæring , 24. mai 2018


Vi vet hvor viktig personvern er for våre kunder og vi etterstreber å gi klare opplysninger om hvordan vi samler inn, bruker, meddeler, overfører og lagrer dine personopplysninger.

Denne personvernerklæringen gjelder alle Black Number One enheter, -nettsider eller andre nettapplikasjoner som henviser eller kobler til erklæringen (samlet kalt våre "tjenester"). Denne personvernerklæringen gjelder uavhengig av om du bruker en datamaskin, en mobiltelefon, et nettbrett, et TV-apparat eller en annen smart-enhet for å få tilgang til våre tjenester.


Nedenfor finner du et sammendrag av de viktigste punktene i vår personvernerklæring.

 

Opplysninger som vi samler inn


Vi samler inn ulike opplysninger i forbindelse med tjenestene, inkludert:

• Opplysninger som du oppgir direkte til oss

• Opplysninger som vi samler inn om din bruk av våre tjenester

• Opplysninger som vi innhenter fra tredjepartskilder.


Vi kan også be om særskilt samtykke til å samle inn informasjon eller gi deg separate meldinger om hvordan vi samler inn dine personopplysninger på en måte som ikke er forklart i denne personvernerklæringen, i henhold til det som kreves for enkelte tilleggstjenester.


Bruk og deling av opplysninger


Vi bruker opplysninger som vi samler inn, blant annet til:


- å levere tjenestene du ber om

- å forstå hvordan du bruker tjenestene, slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen

- å lære mer om våre kunder, slik at vi kan kommunisere mest mulig effektivt med deg, og tilby deg de mest relevante     tjenestene og brukeropplevelsene

- Levere tilpasset innhold og reklame med ditt særskilte samtykke hvor dette er påkrevd


Vi kan dele opplysninger om deg med


- Selskap som leverer betalingsløsninger ( for eksempel https://www.paypal.com eller https://stripe.com ) eller levering av produktene dine ( https://www.posten.no )

- rettshåndhevende myndigheter – når vi er rettslig forpliktet til det


- Selv om personvernerklæringen gjelder for alle tjenestene våre, vil vi også gi deg egne personverntillegg som gir ytterligere informasjon om retningslinjene våre knyttet til visse tjenester når dette er nødvendig. Disse tilleggene gjelder for din bruk av tjenestene som tilleggene dekker.


Kontaktinformasjon

Black Number One

M.Teichert

7970 Kolvereid

E-post: order@black-number-one.com

Orgnr: 993062340Opplysninger som du oppgir direkte


Når du bestiller et produkt eller tjeneste fra oss som koster penger, vil vi be om navn, kontaktinformasjon, leverings- og faktureringsadresser og kredittkortinformasjon for å kunne behandle bestillingen.

Hvis du tar kontakt med vårt kundeserviceteam for å drøfte et produkt eller en tjeneste, foretar en forespørsel eller sender inn en klage, vil vi samle inn opplysninger fra deg angående tjenesten du ønsker å motta fra oss. Disse innsamlede opplysningene inkluderer ditt navn, og kan også omfatte privatadresse, telefonnummer, e-postadresse og enhetsidentifikator, avhengig av forespørselens natur.


Opplysninger innhentet fra tredjeparter


Vi kan motta opplysninger om deg fra offentlig og kommersielt tilgjengelige kilder (i samsvar med lover og regler), og vi kan sammenstille disse opplysningene med andre opplysninger som vi mottar fra eller om deg. Vi kan også motta opplysninger om deg fra tredjeparters sosiale nettverkstjenester hvis du velger å koble deg til slike tjenester.


Vi vil bruke opplysningene som vi samler inn til følgende formål:


- Registrere deg til en tjeneste

- Levere en tjeneste du ber om

- for reklame, som å levere tilpassede innhold og sende deg markedsføringsinformasjon


Vi gir deg valg knyttet til vår bruk av dine personopplysninger. Du kan velge om du vil motta meldinger med markedsføringsinformasjon fra oss ved å abonnere på slike, og hvis du ombestemmer deg kan du følge meldingenes instruksjoner for avmelding. Du kan også kontakte oss (order@black-number-one.com) hvis du trenger hjelp til å kontrollere dine valg.

Black Number One behandler personopplysninger til de formål som er beskrevet ovenfor. Rettslige grunnlag for å behandle personopplysninger omfatter behandling som er; nødvendig for å oppfylle avtalen mellom deg og oss (for eksempel for å levere tjenestene til deg og for å identifisere og godkjenne deg slik at du kan bruke visse tjenester); nødvendig for å etterkomme rettslige krav , for eksempel regnskapsregler og lovpålagt formidling av opplysninger til rettshåndhevende myndigheter og på grunnlag av samtykke fra kundene våre (for eksempel til å kommunisere med deg om produktene og tjenestene våre og å gi deg markedsføringsinformasjon), som når som helst kan trekkes tilbake ved å kontakte oss slik det er beskrevet i punktet Kontaktinformasjon i denne personvernerklæringen, men uten at det påvirker lovligheten av behandling basert på samtykket før det ble trukket tilbake.


Vi tar beskyttelsen av dine personopplysninger alvorlig, og har implementert en rekke fysiske og tekniske tiltak for å beskytte personopplysningene som vi samler inn i forbindelse med våre tjenester. Du må likevel være klar over at ingen nettsteder, internett-overføringer, datamaskinsystemer eller trådløse tilkoblinger er fullstendig sikre, selv om vi gjennomfører alle nødvendige og hensiktsmessige tiltak for å beskytte dine personopplysninger.


Dine rettigheter


Du har rett til å be om innsyn i de personopplysningene vi henter inn, at vi korrigerer unøyaktigheter i dine personopplysninger, å nekte behandling av dine personopplysninger, be om at den begrenses og be om tilgang til-, sletting av- eller overføring av dine personopplysninger. I henhold til lovene i bestemte jurisdiksjoner, kan vi imidlertid nekte å behandle forespørsler som gjentas et urimelig antall ganger, som krever uforholdsmessige tekniske tiltak, er i strid med andres personvern, er svært vanskelige å ivareta eller forespørsler om tilgang som ikke er hjemlet i nasjonal lovgivning. Dersom du ønsker å be om tilgang til dine personopplysninger, kan du ta kontakt med oss.

Hvis du ber om sletting av personopplysninger, godtar du muligheten for at du ikke får tilgang til eller kan bruke våre tjenester.Vi vil ikke bruke disse personopplysningene til kommersielle formål etter at du har bedt om at de slettes.


Lagringstid for opplysninger


Vi vil ikke beholde dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppnå formålet med innhentingen. Det betyr at de vil bli destruert eller slettet fra våre systemer så snart de ikke lenger er nødvendige.

Vi iverksetter de egnede tiltak for å sikre at dine personopplysninger som vi behandler og oppbevarer er basert på følgende retningslinjer:

- Minimum så lenge opplysningene brukes til å levere en tjeneste til deg

- I henhold til bestemmelsene i lovgivningen, i en avtale eller grunnet våre lovfestede forpliktelser; eller

- Så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet med innhenting eller behandlingen, eller enda lenger dersom kontraktsforpliktelser, gjeldende lover og regler eller statistiske formål krever det, og for å sikre at opplysningene beskyttes gjennom egnede sikkerhetstiltak.


Koblinger til tredjeparter og tredjepartsprodukter


Tjenestene våre kan gi viderekoble deg til tredjepartsnettsteder og -tjenester som vi ikke har kontroll over. Vi er ikke ansvarlige for sikkerheten eller personvernet knyttet til noen opplysninger som samles inn av slike nettsteder eller tjenester. Vi oppfordrer deg imidlertid til å opptre aktsomt og å lese gjennom personvernerklæringene som gjelder for tredjepartsnettsteder og -tjenester som du bruker.

Våre tjenester gir deg i tillegg tilgang til visse produkter eller tjenester (f.eks. apper som er tilgjengelige på Galaxy Apps eller Apps) som er utviklet av tredjeparter.

Vi gjør det mulig for deg å dele visse typer innhold fra våre tjenester med andre gjennom sosiale nettverkstjenester som Facebook, Twitter og Google +.

Slike tredjeparter kan samle inn eller motta visse opplysninger om din bruk av tjenestene, blant annet gjennom bruk av informasjonskapsler, pixels, tags og lignende teknologier, og disse opplysningene kan bli samlet inn over tid og bli sammenstilt med opplysninger som er samlet inn fra ulike nettsteder og nettjenester. Vi har ikke kontroll over slike selskapers innsamling og bruk av opplysninger. Noen av disse selskapene deltar imidlertid i foreninger og sammenslutninger som har til hensikt å gi forbrukere mulighet til å velge om de skal motta målrettede annonser. Du kan finne ut mer om dette ved å besøke nettstedene som drives av Network Advertising Initiative "http://networkadvertising.org" og Digital Advertising Alliance "http://www.aboutads.info/". Du oppfordres til å opptre aktsomt og å lese gjennom personvernerklæringene som gjelder for de tredjepartsnettsteder og -tjenester du bruker.

Dersom du logger deg inn på en sosial nettverkstjeneste gjennom våre tjenester, kan vi motta og lagre godkjenningsopplysninger fra den aktuelle tjenesten for å gjøre det mulig for deg å logge på, samt andre opplysninger som du gir oss tillatelse til å motta når du kobler deg til disse tjenestene.

Hvis du velger å koble deg til en sosial nettverkstjeneste på en enhet som også brukes av andre, må du være klar over at disse andre brukerne kan ha mulighet til å se opplysninger som lagres og vises i tilknytning til kontoen din på den aktuelle sosiale nettverkstjenesten. Vi anbefaler derfor at du logger deg av slike nettsteder etter bruk, og at du deler opplysninger bare med personer du har tillit til.


Informasjonskapsler og lignende teknologi


Både vi og visse tredjeparter som leverer innhold, annonser eller andre funksjoner til tjenestene våre, kan bruke informasjonskapsler, pixels, tags og lignende teknologi i visse deler av tjenestene våre, slik det er forklart nedenfor.


Informasjonskapsler


Informasjonskapsler er små filer som lagrer opplysninger på datamaskiner, TV-er, mobiltelefoner eller andre enheter. De gjør det mulig for parten som plasserer informasjonskapselen på enheten å gjenkjenne deg på ulike nettsteder, tjenester, enheter og/eller nettlesingsøkter. Informasjonskapsler tjener til en rekke nyttige formål. For eksempel:

Informasjonskapsler kan huske påloggingsinformasjon, slik at du ikke behøver å oppgi den hver gang du logger på en tjeneste.

Informasjonskapsler hjelper oss og tredjeparter med å forstå hvilke deler av tjenestene våre som er mest populære, fordi de hjelper oss med å finne ut hvilke sider og funksjoner de besøkende benytter, og hvor mye tid de tilbringer på sidene. Ved å studere denne typen informasjon kan vi tilpasse tjenestene og tilby deg bedre brukeropplevelser.

Informasjonskapsler hjelper oss og tredjeparter med å forstå hvilke annonser du har sett, slik at du ikke blir vist den samme annonsen hver gang du bruker en tjeneste.

Informasjonskapsler hjelper oss og tredjeparter med å levere relevant innhold og annonser til deg ved å samle inn opplysninger om din bruk av våre tjenester samt andre nettsteder og apper.

Når du bruker tjenestene i en nettleser, kan du konfigurere nettleseren til å godta alle informasjonskapsler, avvise alle informasjonskapsler eller varsle deg når det blir sendt en informasjonskapsel. Alle nettlesere er ulike, så det kan lønne seg å bruke nettleserens "Hjelp"-meny til å finne ut hvordan du endrer innstillinger for informasjonskapsler. Enhetens operativsystem kan inneholde ytterligere innstillingsfunksjoner for informasjonskapsler..

Vær imidlertid oppmerksom på at noen tjenester kan forutsette bruk av informasjonskapsler, og at deaktivering av informasjonskapsler kan påvirke muligheten din til å bruke slike tjenester eller visse deler av dem.

Vi bruker følgende typer informasjonskapsler på vårt nettsted:


Viktige informasjonskapsler som gjør det mulig å bestille produkter og motta tjenester fra vårt nettsted


Ytelsesorienterte informasjonskapsler

som gjør det mulig for oss å analysere nettstedets effektivitet, design og til å oppdage feil. For eksempel gjør denne typen informasjonskapsler det mulig for oss å se hvorvidt du har besøkt vårt nettsted tidligere, og hvilke deler av nettstedet som er mest populære, ettersom vi ser hvilke sider som besøkes mest og hvor lang tid de besøkende bruker på hver side. Til dette formålet bruker vi (ikke-begrensende eksempler) Google Analytics og lignende analytiske informasjonskapsler..

Opplysningene som er generert av informasjonskapselen om bruken av nettstedet vil vanligvis bli lagret på en Google-server i USA. Hvis du bor i EU eller EØS, vil din IP-adresse likevel først bli forkortet av Google. I unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli overført til en Google-server i USA, men den blir likevel da forkortet i ettertid. IP-adressen som er overført fra din nettleser som del av Google Analytics, vil ikke bli forbundet eller sammenstilt med andre data som oppbevares av Google. Du kan hindre at data om nettbruk (inkludert din IP-adresse) som er generert av informasjonskapselen, overføres til Google og behandles der ved å laste ned og installere denne nettleserutvidelsen

(http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en).


Funksjonelle informasjonskapsler

som gjør at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. For eksempel sørger denne typen informasjonskapsler for at opplysningene som vises ved ditt neste besøk på vårt nettsted, vil stemme med dine brukerpreferanser som du brukte til å koble til vårt nettsted, eller det faktum at du koblet til vårt nettsted via en e-post som ble sendt deg av oss .


Utvidelser for sosiale nettverk


Tjenestene våre bruker utvidelser for sosiale nettverk ("utvidelser"). Når du bruker en tjeneste som inneholder utvidelser, kan opplysninger overføres direkte fra enheten din til operatøren av det sosiale nettverket. Vi har ingen innvirkning på opplysningene som samles inn gjennom utvidelsen. Hvis du er logget inn på et sosialt nettverk, kan din bruken av våre tjenester bli referert til på kontoen din på det aktuelle sosiale nettverket. Hvis du samhandler med utvidelsene, for eksempel ved å klikke på "Liker", "Følger" eller "Del" eller skrive en kommentar, kan det hende at opplysningene vises automatisk i profilen din på det sosiale nettverket. Selv om du ikke er logget inn på kontoen din på det sosiale nettverket, kan utvidelsene sende IP-adressen din til operatøren av det sosiale nettverket. Vi ber deg tenke over dette når du bruker tjenestene våre.

Hvis du vil ha informasjon om operatører av sosiale nettverk for utvidelsene som brukes i tjenestene våre ("operatører"), kan du se nedenfor:


Operatører av utvidelser brukt i tjenestene våre

Hvis du er medlem i ett eller flere av følgende sosiale nettverk, og ønsker at operatøren ikke skal kunne knytte opplysninger angående din bruk av tjenestene våre sammen med medlemsopplysningene dine som allerede er lagret av operatøren, må du logge deg ut av det sosiale nettverket før du bruker tjenestene våre.


Facebook

Behandlingsansvarlig: Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, 2 Dublin, Ireland ("Facebook"). Du finner mer informasjon på nettstedet for Facebooks personvernerklæring på "https://www.facebook.com/about/privacy/".


Google+

Behandlingsansvarlig: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Du finner mer informasjon på nettstedet for Googles personvernerklæring på "https://www.google.com/privacy".


Twitter

Behandlingsansvarlig: Twitter, Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA ("Twitter"). Du finner mer informasjon på nettstedet for Twitters personvernerklæring på "https://twitter.com/privacy".Vi bryr oss om våre kunders personvern. Fordi vi bryr oss, gjør vi tiltak for å sikre at alle våre tjenester er overholder gjeldende prinsipper for personvern. Alle opplysninger vi samler inn benyttes for gjøre våre tjenester så bra som mulige. Ved å gjøre dette sikrer vi alltid at opplysningene dine er beskyttet, og kun brukes der det er nødvendig for at vi skal kunne levere en tjeneste eller et produkt til deg. Vi forstår den banen dine opplysninger følger for å sikre at de er trygge, sikre og i samsvar med den nødvendige personvernlovgivningen.

Copyright Black Number One @ 2015-2019